AnslutningMeny
Hjälp > Startsida

Startsida

Eftersom tillgången till dina tjänster och dina nära och kära är väsentlig, kan det att sätta eno som din webbläsares startsida spara dig tid.

På Chrome :

Klicka på tre streck i menyn och på Inställningar. I avsnittet Vid start, välj En uppsättning sidor och ange https://eno.one i URL-fältet. I avsnittet Utseende, markera Visa hemknappen och ändra URL till https://eno.one.

På Edge :

Klicka på tre punkter i menyn och på Inställningar. Vid raden Öppna Microsoft Edge med, välj En specifik sida eller sidor. I URL-fältet, ange https://eno.one och klicka på disketten för att spara.

På Firefox :

Klicka på tre streck i menyn, på Alternativ och på Hem. Vid raden Hemsida och nya fönster, välj Anpassad webbadress. I URL-fältet, ange https://eno.one.

På Opera :

I menyn, klicka på Opera, på Inställningar och på Webbläsare. I avsnittet Vid start, välj Öppna en specifik sida eller en uppsättning sidor. Klicka på En uppsättning sidor. Ange https://eno.one i URL-fältet och klicka på OK för att spara.

På Safari :

Klicka på Safari i menyn, på Inställningar och på Allmänt. Vid raden Startsida, ange https://eno.one.

På Vivaldi :

Klicka på Inställningar och Start. Vid raden Starta med, välj Specifik sida och ange https://eno.one.

Om allt har gått bra kommer din webbläsare automatiskt att starta eno vid nästa start.

DanskDeutscheEestiEnglishEspañolFrançaisHrvatskiIndonesiaItalianoLatviešuLietuviųMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânSlovenskýSlovenščinaSuomiSvenskaTürkçeViệt NamČeštinaΕλληνικάБългарскиУкраїнськарусскийעבריתعربيहिंदीไทย日本語汉语한국어
© eno[SV] ▲ Villkor Nyhetsbrev